VÅRE PRODUKTER

PUMPER

Klikk på knappene under for å lese mer:

VENTILER

KJØLERE

SLANGER OG RØR

Fittings (Koblinger)

Akkumulatorer

MÅLEINSTRUMENTER

PNEUMATIKK

Hydraulikk filtre

Hydraulikk- og pneumatikksystemer

Vår systemkompetanse er opparbeidet gjennom mange års erfaring med store og små hydraulikk og pneumatikksystemer. Disse systemene er oftest utviklet i aktivt samarbeid med kunden hvor avansert hydraulikk/elektronikk og instrumentering kan være kombinert. Ved konstruksjon av komplette systemer benytter vi i utstrakt grad kvalitets komponenter fra Parker Hannifin. Asker Hydraulikk har høyt kvalifiserte ingeniører og montører til gjennomføring av systemleveranser som krever totalprosjektering. Via gode samarbeidspartnere, kan vi også levere starterskap og elektriske styresystemer.

Via Parkers fabrikker i Tyskland og Frankrike, kan vi tilby skreddersydde rørpakker innenfor hydraulikk (F37) og pneumatikk (Transair).

Vårt verksted er velutstyrt for alle typer produksjon av hydrauliske systemer og komponenter.


HPSU – Hydraulic Power Saving Unit

Ved å benytte frekvensomformerdrift i et hydraulikksystem, kan kunden oppnå en betydelig reduksjon i sitt energiforbruk som gir store besparelser av strømkostnader.


Øvrige HPSU fordeler:

  • Redusert støy
  • Lavere kjølebehov
  • Mykere oppstart som fører til mindre lekkasjer
  • Plassbesparende pga. redusert tankstørrelse

En vanlig løsning er å installere en fast hydraulisk pumpe i kombinasjon med en frekvensomformer som drifter elektromotoren.

Har dere et hydraulikksystem med gjentakende sykluser og ønsker å se på mulighetene for energieffektivisering ved frekvensomformerdrift, ta gjerne kontakt med oss.

Pumpe og motorenheter

Asker Hydraulikk designer, tilpasser og bygger sammensatte pumpepakker og pumper med el.motor drift etter kundens behov.

VENTILBLOKKER

Vi tilbyr standard og kundetilpassede ventilblokker fra Parkers standardprogram, samt design av spesialblokker iht. kundespesifikasjoner. Disse kan leveres ferdig testet og lakkert.

© Copyright 2021 Asker Hydraulikk AS - All Rights Reserved
Powered by VISIVO.NO
Personvernerklæring